diumenge, 27 de novembre del 2011

UNA CANÇÓ ... GENIAL

Aquí teniu la cançó Corren de Gossos... 
Desitjo que la gaudiu.

diumenge, 13 de novembre del 2011

GRANS CIVILITZACIONS: ROMA (versió en castellà)

Aquest documental és força interessant i entenedor per visualitzar-lo des de les matèries de Cultura Clàssica o Llatí:

dimarts, 8 de novembre del 2011

CARTELL CURS CUINA

Aquest és el cartells que hem elaborat des del nostre centre per promocionar un curs de cuina xinesa que s'organitza dins del Projecte de Batxillerat d'enguany.
Cartell Curs de Cuina Xinesa

dijous, 3 de novembre del 2011

dimarts, 1 de novembre del 2011

PROJECTE: XINA I CATALUNYA MÉS A PROP


Us voldria presentar la 2a edició de Projecte de Batxillerat que enguany està dedicat a la cultura xinesa. Aquí teniu una mostra  en imatges del dia de la inauguració aquest octubre al nostre centre. Quan pugui copiar el codi ja us les ensenyaré amb la presentació que he fet. De moment no sé si l'adreça funcionarà: 







DIGUES ENCICLOPÈDIA O MILLOR WIKIPÈDIA...

Fa uns anys, quan jo era l'alumna, i vam tenir a l'abast aquells "dinosaures" anomenats ordinadors personals, semblava que tardaríem anys en experimentar una nova revolució tecnològica d'aquestes característiques. Jo, com molts d'altres d'aquella generació, arraconava la meva estimada Olivetti i em llençava de cap, sense tenir en compte la fondària, en aquest immens oceà que ha acabat essent el món digital. Aquell llenguatge de programació, aquells llistats inacabables de lletres i símbols, aquell temps d'espera, justificat, que necessitava el nostre ordinador per processar-los... quins records!!! Només l'instint de supervivència, i crec que puc generalitzar, ens feia seguir al peu del canó. D'aquestes beceroles fins avui hi ha hagut avenços trepidants en aquest camp. Com a professora sempre he tingut inquietuds per no desvincular-me d'aquest entorn, però he de reconèixer que en algun moment ha passat el tren i jo m'he quedat a l'estació, esperant la propera parada. Sobretot me n'adono quan davant meu tinc alumnes de 16 a 18 anys que han crescut envoltats d'aquestes noves tecnologies i que ja les tenen integrades en el seu dia a dia. Jo he de fer l'esforç d'encabir-les dins del meu dia a dia, però en tinc moltes ganes i crec que les possibilitats que m'ofereixen les eines Web, em poden ajudar moltíssim, ara que la revolució arriba a les aules en forma de llibre digital. En fi, desitjaria, a veure si ho aconsegueixo, que aquestes eines digitals em servissin, a més, per fer via al costat i no al darrere, dels meus estimats i enxarxats alumnes.

Salut,
Ester Melet

dimarts, 25 d’octubre del 2011

AVUI M'ESTRENO

Salutacions a tots aquells que heu accedit a aquest nou espai. Desitjo que a partir d'ara pugi compartir-lo amb tots vosaltres i que sigui del vostre interès. Benvingudes i benvinguts.